woensdag 26 september 2012

Hoezo? Valt er iets te winnen dan?.(uitslag give away)

Meneer kloddertjeroze is ingezet. Ik heb het aantal deelnemers geteld en kwam tot 23.. Keileuk dat jullie hebben meegedaan! Dus ik zei tijdens het eten. Een getal onder de 23.. Hoezo, valt er iets te winnen dan?  Eh ja maar niet voor jou..
DRIE was het antwoord. Dat houdt in dat RIRI de gelukkige winnares is.
En om alvast een idee te geven van het leuke vaasje voor in je werkkamer, tadaaa een versie met bloemen.


Gefeliciteerd RIRI, mail je adres even en dan komt het vaasje zsm jouw kant op.

zondag 23 september 2012

Een heel erg eerlijk vaasje (give away nog 2 dagen)

Lieve lezers,
Nog twee of eigenlijk drie dagen en dan zal kloddertjeroze de gelukkige winnaar van het vrolijke fairtrade vaasje (op rechts) bekend maken. De winkans is niet meer 1 op 4 maar nog steeds zeer groot. Dus zeg het voort zeg het voort, of hou het stiekem voor jezelf en maak nog meer kans ;)
En Pilou was knap joh!

zaterdag 22 september 2012

Poo Poo Pilou ( en meer winkans dan waar ook)

Tja als je dan zo lekker fröbelt (af en toe) en  je beste vriend wordt papa, dan loopt de diy-stress op in huize kloddertje roze. Ik was begonnen aan het haken van een dekentje, maar kon het juiste patroontje niet vinden en het wilde ook niet zo lukken. Dan een vestje haken, het leek zo simpel maar na tour 16 begreep ik het niet meer zo goed. En het leek ook wel heel erg klein te worden.. Zucht,steun wat nu?  
Avondje pinteresten en toen had ik het.. Bij de xenos bleek je alle letters in karton te kunnen aanschaffen. Maar toen liep de stress best op want het was toch echt veel meer gedoe dan ik dacht en morgen mag ik haar live zien.. Maar het is gelukt. Joepieeee!

Hier vind je de tip van jip voor bijvoorbeeld de letter P en U.
En dan mijn Give Away, meer kans dan met de staatsloterij, want de winkans is momenteel 1 op 4. Ik zou zeggen, waag eens een gokje..
En ik ga even genieten van een touwloos avondje. U ook fijn weekend!


woensdag 12 september 2012

Een bloemetje (Give Away)

Een bloemetje om het goed te maken, maar dan zonder bloemetje. Maar wel met keileuk vaasje. De beloofde give away liep wat vertraging op. Het werkende leven begon weer en kloddertje roze lag weer even in de kast. Nu uit de kast maar niet geheel fit, dus dit keer geen zelfgemaakte give away maar wel een bijzondere. Geef iets weg dat je zelf heel leuk vind is het thema. Ik zal het vaasje opsturen (wel alleen naar een gelukkige winnaar in Nederland want anders loopt het wel een beetje uit de hand).

 Roept u maar? Doet u mee? laat een reactie achter en al je mij nog niet volgt zou dat natuurlijk wel leuk zijn om te gaan doen. Kan je meteen in de gaten houden of je gewonnen hebt. Over twee weken zal ik de gelukkige winnaar bekend maken. Zeg het voort, Zeg het voort.....