zondag 29 juli 2012

Muizen?

Vanochtend bij het opstaan zag ik ineens kruimels naast de versgebakken rabarbercake. Ik dacht toch echt hem goed afgedekt te hebben. Nu is het zo dat mini weigert gezellig mee te eten met het avond eten en vanuit wanhoop is daar de sanctie geen taart en snoep tot er weer normaal gegeten wordt, op gezet. Dikke neus, dacht mini, dan snoep ik toch gewoon van de taart. "Ja, dan moet je hem ook maar niet daar neerzetten", was zijn theorie.. Ach de appel valt niet ver van de boom want kloddertjeroze wilde ook graag al even weten hoe de zomerse vruchten taart smaakte (maar dan met kruisbessen, blauwe bessen en aardbeien). Nu, die was goed te doen.. De rabarbercake moet nog geproefd en daar zal ik mij zo vol overgave op storten.. Ook van de kersen fragipanetaart ben ik vergeten een foto te maken, maar dit was wel een topper, vonden de gasten en ik ook wel eigenlijk. Ze zien er eigenlijk allemaal hetzelfde uit, want ik weet niet hoe het komt, maar er moet allemaal poedersuiker over aan het eind ter decoratie..

En dat terwijl ik dit dus al drie weken vergeet te kopen en iedere keer met de blender in de weer moet om suiker fijn te maken, ach het werkt prima eigenlijk. En dan nog een tip, in de rabarbercake moet baksoda, dit is te verkrijgen bij de etos en heet daar zuiveringszout. U ook een fijne zondag!

2 opmerkingen:

Miek zei

Tja, geef 'mini' eens ongelijk met zulke heerlijke dingen die voor je neus staan :D
Mmmmmmm!

Van mij, voor jou zei

mmm, dit ziet er heerlijk uit. Ik ga morgenochtend met Sofie naar de stad om een taartje te eten, misschien hebben ze deze ook wel. Trouwens: kloddertje roze hier....ja ik weet het nog van 'vroeger'dat knotsgekke programma. Heb een fijne avond. Lieve groetjes kathy