Kloddertje roze

Kloddertje roze houdt eigenlijk helemaal niet zo heel erg van roze. Ha. Maar vond het wel een grappige naam voor haar blog, denkend aan tante Til. Ik ben 35 en woon in Den Haag op een iets te kleine etage waar de klodderige werkplek aardig uit de voegen aan het groeien is. Dat komt dan weer doordat ik altijd wel weer iets nieuws zie om aan te beginnen.
Op dit blog vind je dus veel verschillende technieken, how to's en ideeen.

Er zijn wel wat terugkerende thema's. Ik heb iets met knopen, het liefst van die oude en bijzondere. Daarnaast vind ik het leuk om daar armbanden van te maken. En sowieso het in elkaar zetten van sieraden van oude materialen die ik overal en nergens vind.

Sindskort zit ik bij een heuse naaiclub en ontdek ik de wereld van de Pfaff.

Ik ben docent consumptieve techniek op een zmok-school. Naast lesgeven vind ik het leuk om hier en daar ook te koken, hoewel ik eerlijk moet toegeven dat meneer kloddertje roze dat vaker doet dan ik. Afijn, bij hoge uitzondering ik achter het fornuis en tja dan moet daar natuurlijk wel over geblogt worden.

Verder trotse moeder van mini, inmiddels 3,5 jaar oud. Luistert ook naar de naam Gekke Tinus.

Ik had het blog ook iedere week een andere hobby kunnen noemen. Met als voordeel dat u hier geen langlopende projecten zult aantreffen maar wel kortdurende met maximaal resultaat.

Kloddertjeroze is trouwens ook te vinden op Pinterest.