woensdag 12 september 2012

Een bloemetje (Give Away)

Een bloemetje om het goed te maken, maar dan zonder bloemetje. Maar wel met keileuk vaasje. De beloofde give away liep wat vertraging op. Het werkende leven begon weer en kloddertje roze lag weer even in de kast. Nu uit de kast maar niet geheel fit, dus dit keer geen zelfgemaakte give away maar wel een bijzondere. Geef iets weg dat je zelf heel leuk vind is het thema. Ik zal het vaasje opsturen (wel alleen naar een gelukkige winnaar in Nederland want anders loopt het wel een beetje uit de hand).

 Roept u maar? Doet u mee? laat een reactie achter en al je mij nog niet volgt zou dat natuurlijk wel leuk zijn om te gaan doen. Kan je meteen in de gaten houden of je gewonnen hebt. Over twee weken zal ik de gelukkige winnaar bekend maken. Zeg het voort, Zeg het voort.....

25 opmerkingen:

Poesie Oh Hi! zei

Wat een gezellig vaasje! Daar doe ik graag aan mee :-) Volgster was ik al maar ik heb ook meteen een 'hoort-zegt-het-voort-linkje' op mijn blog geplaatst!

http://tantejannie.blogspot.nl/

Mevr. Snoeshaan zei

Da's een leuk vaasje, ik doe graag mee!

een kloddertje roze hier zei

dank tante jannie. dat is altijd leuk!

Riri zei

O, maar dát is een vrolijk exemplaar! Als 'ie mijn kant op mocht komen, dan komt 'ie in mijn werkkamer, die nu 'under construction' is! Daar heerst wit gecombineerd met véél kleur! En wat is er dan leuker daar een vaasje met gekleurde bloempjes (tulpjes, roosjes, exotische exemplaartjes, germini's) neer te zetten? Weet ik zeker dat vriendlief er weg blijft, want meneer is allergisch, waardoor ik nooit bloemen mag/krijg... :-( Ik, al bloemenmeisje... Tsja, love rules hé?
Ik ga je zeker volgen en maak, in navolging van Tante Jannie (via wie ik hier terecht ben gekomen) zal ik ook een linkje zetten!
Groetjes Riri

Heli Handgemaakt zei

Schattig dat vaasje, zou hier wel een leuk plaatsje kunnen krijgen! ;)

Anita Willems zei

Het hoort-zegt-het-voort heeft mij bereikt en kom helemaal voor het eerst op je site. Mag ik dan wel meedoen met de give-away?
Mijn hart springt over bij dit vaasje. Ik heb het in het voorjaar gekocht voor de verjaardag van mijn moeder. Dolgraag had ik er ook een voor mezelf willen kopen, maar ja het geld kan maar een keer uitgegeven worden.

Wat een heerlijke van alles en nog wat blog heb je. Ik heb je al aan mijn leeslijst toegevoegd.

groeten Anita

een kloddertje roze hier zei

Natuurlijk mag je meedoen Anita, keileuk zelfs. En welkom op mijn blog!

Van mij, voor jou zei

ik doe graag mee met je give away. als ik hem win zet ik hem op mijn tafel in de kinderpraktijk, zeker weten dat kinderen daar op zullen reageren. volgen doe ik je al. lieve groetjes kathy

Unknown zei

Wat leuk! Ik ga morgen speeddaten en zal elke gekregen roos erin zetten:). Een kloddertje rozen zeg maar:). Liefs mirjam

Anoniem zei

inmiddels heb je er al aardig wat reactie's bij gekregen ☺ hartstikke leuk en ik kom er ook bij, wat een grappige vaas zeg dank je wel voor het geven van deze give away en plaats een link op mijn site volger ben ik al
lieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl

JoJo zei

Dat is een gaaf vaasje. ik kwam via via hier terrecht. wat een gaaf vaasje geef je weg zeg. Ik ga volger van je worden en zal je give away op mijn blog zetten.

A la Sascha zei

Wat een gave give-away! Ik waag graag een kansje, dank voor de uitnodiging! Leuke blog heb je, ik ga je ook volgen hoor!

maarnietvangrijs zei

Oh die is inderdaad wel erg mooi en zomers!! Ik doe graag mee!! :-)

methartzielvansil zei

Oh-een heel gaaf vaasje voor op Sweet Zjaantjes kamer-dank voor het delen-ik ga je linken op mijn blog. Alvast een hele mooie week toegewenst-xxx-Sil

lien zei

Wat een gezellig blog! En wat een leuke naam ook, ik keek vroeger altijd naar de familie Knots :-) Je vaasje zou inderdaad heel leuk staan in mijn keetje, dus ik doe graag mee! Ik ga je volgen hoor! Fijne avond! Groetjes Carolien

Altyd Wolkom zei

Dank je voor je leuke reactie op mijin blog. Zo kon ik ook even jouw blog bekijken. En natuurlijk meedoen met je leuke give away. Voor zo'n leuk vaasje heb ik altijd wel een plekje.

Groetjes Anja

silly old suitcase zei

Hé, hoe heb ik het kunnen missen? zo'n leuke vaas!
Staat héél leuk op mijn tafel denk ik ;-)
Ik doe graag mee, dankjewel xx

Dinaz ♥ zei

Hoi!!!
Thanx voor je reactie! Leuk, ik doe graag mee!!! Super vaasje!

Doe je nu ook mee met mijn GiveAway dan?? :o)

Groetjes Dinaz ♥

http://dinazdesign.blogspot.nl/2012/09/100e-blog2e-giveaway.html?showComment=1348344994572

hipinholland zei

oh..ik doe mee hoor! buiten regent het, dus binnen kan ik wel wat vrolijks gebruiken dan! gr. christel

♥ Jantina van Veelen ♥ zei

Zooo zeg, die is echt ontzettend gaaf!! Komende week mag ik, als er weer er af is (ik doe weightwatchers) mezelf trakteren op een bloemetje. En wat zou t dan geweldig tof zijn als ze in dit vaasje zouden komen te staan! Volger +1 :) ik word altijd blij van gezellige blogs! Enne, hou t bij mij ook maar in de gaten, ik ga ook iets weg geven volgende week!

zibdoes zei

ooh wat leuk ik doe op de valreep op nog graag mee.
Ik heb zelf ook een give away op dit moment tot 8 oktober

Kris zei

Hoi hoi! Je lobby heeft goed geholpen! Ik heb je gevonden :) gezellig hier! En ik waag graag een gokje op dit prachtige vaasje(s) Super! Ik zou ook een linkje plaatsen!

Mars zei

Ik doe ook graag mee voor het leuke vaasje! :)

Guy en Dina zei

Jammer dat ik niet in Nederland woon ;-s Je hebt wel een nieuwe volger en bent welkom bij mij om een stofje te winnen ;-)))

Jonapamplona zei

Wooooo hoooo! Niet alleen n leuke blog, maar ook n supertitel! En n coole give away! Ik ben om en doe meeeeee. hatsikideeeee