zondag 21 oktober 2012

Logeerpartij met moeilijk te hanteren gast...

Herman drong zich ongevraagd ineens op voor een logeerpartij. Tja daar zeg je dan geen nee tegen he.. Mijn collega zat omhoog bij het zoeken naar nieuwe pleegouders. En ja als kookjuf ben je dan al snel aan de beurt. Maar Herman moest goed verzorgd dus ik kon hem niet op mijn werk achterlaten.. En ja hoor, ik fiets naar huis door de stromende regen en ineens schiet het mij te binnen... Herman vergeten.. De start van de logeerpartij verliep dus niet zo soepeltjes.. De volgende dag had ik groot op het schoolbord geschreven: Vergeet Herman niet.. Dat riep veel vragen op bij de leerlingen, dat begrijpt u..

Maar Herman was niet te vergeten want ik hoorde de hele dag een ploppend geluid en ik maar zoeken en luisteren. Herman wilde eruit..  Thuis aangekomen heb ik hem vrijgelaten en goed verzorgd, samen met mini.. Oma.. we hebben een logee en daar moeten we goed voor zorgen. Hij heet Herman. Oma heeft zich de hele dag afgevraagd wie die logee dan wel niet was.. Maar vandaag gaat ze erachter komen. Herman zit in de oven. Mini vind het wel wat zielig dat wij hem gaan opeten.. Verder gaan wij vandaag op zoek naar nieuwe pleegouders voor Herman. Die Herman.. t zit m niet mee..

6 opmerkingen:

Leonie zei

Herman is echt heel lekker! Ik heb het vroeger ook gedaan!

Fijne zondag!

Poesie Oh Hi! zei

Haha wat een leuk berichtje over Herman :-) Smakelijk!

Altyd Wolkom zei

Ik moest even doorklikken om het verhaal te snappen, maa nu begrijp ik het. Wat grappig. Ben wel benieuwd hoe zoiets smaakt.

Groetjes Anja

MiM zei

Die Herman! Hij komt hier ook wel eens langs. Tegenwoordig bak ik hem gelijk en laat hem niet weer groeien. Dat gaat ook prime en scheelt een hoop gedoe :) Liefs MiM

merula zei

ow ik snapte er niets van.....
maareh toch leuk na wat geklik.

Mars zei

Ik had nog nooit van Herman gehoord, totdat ik em wel eens via een blog tegen kwam... maar ik heb Herman nog nooit mogen ervaren :D (gelukkig denk ik?)