woensdag 24 oktober 2012

Zeg, wat ga jij doen met Halloween?


Hoezo? wat ik ga doen met Halloween? Heb ik iets gemist. Is het een feestdag die stiekem zijn intrede heeft gedaan.. Viert iedereen dit behalve ik? En toen kwam ik tot de ontdekking dat ik gewoon een griezel speurtocht ga doen op de kinderboerderij van mijn zus. Ha , ik doe dus ook mee aan Halloween, zonder het mij beseft te hebben., das toch wat. Verder heb ik er dus niet zo veel mee. Hoewel ik wel ieder jaar met zo'n pompoen lig te stoeien. Dus nu moet ik toch echt tot de conclusie komen dat ik er dus eigenlijk al meer aan doe dan ik mijzelf besef.. Nu zag ik fantastische pompoenstoei voorbeelden op Pinterest. En als ik u was zou ik daar naar deze Inspiratie kijken. Kloddertje kan weer een mislukt projectje op de lijst zetten. Of ziet u hier wel een uil in?


7 opmerkingen:

merula zei

een uil?? Ik dacht zo'n boos halloween gezichtje ;)
Ik heb dus nog nooit zo'n ding gemaakt (wel om te eten maar niet voor de sier), misschien idd maar eens even je inspiratie bekijken. Ik ben benieuwd naar je griezel speurtocht. Moet je verkleed ofzo als levende vogelverschrikker???

een kloddertje roze hier zei

Precies Merula dat bedoel ik ;)

En ik geloof dat ik gewoon als kloddertjeroze mag meedoen aan de speurtocht..

Poesie Oh Hi! zei

"Pompoenstoeien" Ik voel een nieuwe sport-hype opkomen... ;-) Het spijt me, ik zie in jouw pompoen geen uil maar wel een beetje griezelig Halloween figuur. Dus eigenlijk is hij dan super goed gelukt toch? :)

een kloddertje roze hier zei

Dank tante Jannie voor de positieve noot ;)

Pompoenstoeien..mmhmmm

MiM zei

Als je heel goed kijkt... Dan zie je er toch een uil in. Ik ga ook van de week nog pompoen-stoeien! Liefs MiM

merula zei

Beste mevrouw kloddertje roze,
Mag ik U nogmaals lastig vallen met een vraagje?
Ik ben met de smooth cast aan het experimenteren (whoeha wat een leuk spul!!!). Maar wat gebruikte jij om het te kleuren? Ik zat te denken aan van die food coloring ofzo, of mikte jij er gewoon verf doorheen? Ik bedacht het eerst maar eens aan jou te vragen voordat ik zelf verder frut :)
(en al druk aan het oefenen met 'boe' roepen?)

merula zei

ja joh gewoon kleine frutseltjes (met nog geen bestemming). Ik had vanmorgen er wat druppels food coloring door gedaan, maar dat werd een beetje eng! Het ging helemaal borrelen en een beetje knetteren.... Ik was nog heel even bang dat het uitelkaar zou spatten ofzo ;)
Vervolgens ging ik er ook halve boerderij dieren mee opvullen (met schroef erin om aan de muur te schroeven, goed gelukt, foto volgt!). Deze waren hol van binnen en sommige waren heel diep. Toen had ik bedacht om er eerst een klein krantenpropje in te doen (zodat je iets minder materiaal nodig hebt). Maar eh... dat ging dus ook enorm borrelen (vanwege de kranten inkt denk ik!!!!)
Dus ik had hier zo ongeveer m'n eigen halloween! Zo'n eng scheikundig lab met een doorgedraaide professor! Moehahaaaaaaaa!