zondag 7 oktober 2012

De week waarin ik bijna ging trouwen..

De week waarin ik bijna ging trouwen, maar niet uit liefde. Vorige weekend was het open huizen dag. En ja hoor, we werden verliefd. Op naar een meneer die verstand had van financiering enzo. En die wilde weten of wij getrouwd waren want dat had zo zijn voordelen  Waren we het niet dan moest er een samenlevingscontract komen a 1000 euro. En toen deed meneer kloddertjeroze de enorm romantische uitspraak: "Ik ben geen dief van mijn eigen portemonnee. Dan trouwen we wel gratis op maandagochtend.."
Wat een man he... Nu moet u weten, dat meneer en mevrouw kloddertje roze tegen het huwelijk zijn, uit principe. Zo'n mini is al genoeg verbintenis. Maar even droomde ik weg naar een romantische dag, wel zonder jurk. Maar als het dan moet dan wel graag met deze mini en op deze plek. (en dus niet op maandagochtend in het stadsdeelkantoor van Loosduinen....) Het moge duidelijk zijn dat dit bruidspaar het wel begrijpt! Trouwens ook een toffe plek om te lunchen en even weg te dromen..

Maar helaas, het huis was al weg voordat wij überhaupt een bod hadden uitgebracht, nu dus verder op zoek. Morgen naar een heel tof huis kijken, met houtworm en boktor, en te duur, maar we dromen verder...
En na al deze deceptie was er vanochtend heel tof nieuws, ik heb de gele give away gewonnen bij Post from Mars. Woehoe you make my day!

U ook een hele fijne zondag!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

ha ha ha......het is niet leuk dat het huis aan jullie neus voorbij is gegaan, maar het verhaal zelf is hilarisch........ou make my day........ enne succes met het vervolg

lieve groet jenneke

Happy in red zei

Even tussendoor... dat samenlevingscontract is 100% belastingaftrekbaar, net als een groot deel van de overdrachtsbelasting. Gewoon even gaan kletsen bij de notaris, is sowieso verstandig als je een huis gaat kopen...
Groet!
Esther.

Altyd Wolkom zei

Wat een grappig verhaal heb je geschreven. Grote grijns op mijn gezicht. Succes met de bezichtiging van het volgende huis. Soms heeft het zo moeten zijn en komt er nog iets veel beters om de hoek kijken.

Groetjes Anja

MiM zei

Wat een verhaal! Druipend van de romantiek. Hahaha! Jammer van het huis. Fijne zondag! Liefs MiM

Iris Vank zei

Wij hebben een offerte gevraagd bij goedkoopstenotaris.nl en zijn daarmee naar een notaris in de buurt gegaan. Dat kostte uiteindelijk géén 1000 euro. ;) Maar leuk, huizenzoektocht!!

Kris zei

Hmmm...ik zou toch maar trouwen aan die reacties hierboven haha

succes!

Bedankjes voor bruiloft zei

Haha, een erg leuk bericht. Ik heb mij kapot gelachen!