maandag 8 oktober 2012

Truus boktor, iets met kunst en Lex....

Het al twee jaar te koop staande en te dure huis was geen liefde op het eerste gezicht.. De verkopende makelaar wist helemaal niets over truus boktor en henk houtworm. Ze wist ook niets over de kogelgaten in het tuinhuisje. Onze steun en toeverlaat in huizenland , Lex ,sprak over buren die niet blij waren met dit kunstprojectje van autobanden. Meneer kloddertjeroze sprak over recyclekunst. Godzijdank kennen wij de maker en kunnen het checken. Schietende buren, ik weet t niet hoor.. 
De tuin was wel om verliefd op te worden, met beschoten tuinhuisje erbij. Het huis was wat gek, kleine slaapkamers, megagrote hal en alleen een wasbak in de huiskamer ensuite... Ik zag het niet helemaal gebeuren. Lex zegt gewoon flink dr onder gaan zitten. Kloddertjeroze zegt, eerst verliefd worden. Volgens Lex werd het pas echt vervelend bij holtor.. Gelukkig had ik vanmiddag mini en zijn aanstaande te entertainen.. 

5 opmerkingen:

Altyd Wolkom zei

Oeps, niet helemaal waar je op gehoopt had dus. Je hebt wel gelijk wat dat verliefd zijn betreft. Als het juiste gevoel er niet is dan is het soms maar betere om af te haken.

Groetjes Anja

Mars zei

Oh lijkt me moeilijk zo'n huizenjacht! Maar inderdaad, bij holtor moet je oppassen! :)

Als alles goed is, allemaal onder voorbehoud, dan doe ik de envelop morgen op de post!

MiM zei

Het is toch wat met die huizen! Maar het gevoel moet idd goed zijn, anders voel je je er toch niet thuis en dat is wat je wilt. Niet een huis, maar een thuis, toch? Er komt vast wel weer een andere... Liefs MiM

Poesie Oh Hi! zei

Volgens mij heeft het weinig zin om een huis te kopen als je er niet verliefd op bent. :-) Gewoon door zoeken, er staat zo veel te koop, daar moet toch echt wel iets tussenzitten voor jullie!

http://tantejannie.blogspot.com/

merula zei

jaa heerlijk om huizen te kijken en daar over te dromen!